lørdag 3. oktober 2015

Kjenner du til Vitacost?

Vitacost er liksom lillebroren til iHerb. De har et stort utvalg av glutenfritt, melkefritt, sukkerfritt, økologisk og naturlige produkter. Prisene deres er også veldig bra. Endel produkter er faktisk billigere enn iHerb sine. Ofte har de BOGO-tilbud, dvs "buy one, get one free" og sjekk også ut DEALS der du kan gjøre kupp :)
Grunnen til at jeg bestiller lite fra dem er at pakkene bruker mye lenger tid på å komme fram, men nå har jeg funnet ut at man kan bestille en diger bøtte med kokosolje (1,6 liter) og få den fraktet hit med DHL global mail (dvs vanlig postgang, ikke med bud) til kun 7,99$
Det som er så bra med Vitacost er at vekten på pakken beregnes ut fra hva produktet faktisk veier og ikke på størrelse slik iHerb gjør.
Denne kokosoljen veier 3,49lbs som er under maksvekten for DHL global mail. (maksvekten er 3,6 lbs)

Legger du en bøtte med kokosolje av samme mengde i kurven på iHerb, står det at shippingvekten er minimum 4,22 lbs. Har du bestilt fra iHerb før, vet du at grensen for Airmail er på 4 lbs.
Og den vil da koste over 200 kroner å sende med DHL (du vet, sånn med bud)
Dette lønner seg jo selvfølgelig ikke.
Jeg bestilte Vitacosts egen kaldpressede extra virgin kokosolje.
Den koster 18,27$ for øyeblikket. Utrolig billig for extra virgin kokosolje. Den har fått mye skryt så jeg gleder meg til å prøve den.
De har også andre typer kokosolje i storforpakning, men husk å sjekke at vekten er under 3,6lbs.
en annen av Vitacosts sine oljer veier 3,5 lbs
Denne er raffinert, dvs at den ikke smaker kokos. Veier 3,48 lbs
Denne er extra virgin. Veier 3,59 lbs akkurat innafor.  Denne har de også på iHerb. Der koster den 39$. Vitacost tar 29,69$

I tillegg har jeg tidligere bestilt endel chips som har lav shippingvekt i forhold til iHerb der du kan få bare et par stk før vekten blir for høy.
iHerb sier denne har shippingvekt på 1,23 lbs. Vitacost har 0,39 lbs. I tillegg er den billigere der enn på iHerb.
Ganske artig chips av kokebanan

Andre ting er fiberhusk i storpakk, glutenfrie frokostblandinger, pasta, mel, snacks, barer ++++
Økologisk potetchips
Rosinen i pølsa er at du kan få 10$ i rabatt på første pakken hvis du bestiller for over 30$.
For å få rabatten, klikk på denne lenken.
Du klikker på "Unlock Offer" og blir da sendt videre til å registrere navn og mailadresse.
Deretter vil du få en kupongkode som du bruker ved første bestilling. Husk å registrere deg innen 30 dager etter mottatt kode, hvis ikke mister du den.
Skal du bestille kokosolje kan det lønne seg å ta det på neste bestilling, siden oljen her er så billig at du ikke kommer opp i 30$, hvis du ikke bestiller bare noe bittelite til 13-14$, feks en mascara eller noe annet lett. :)
Når du har bestilt første gang, kan du gi din link videre til andre, og for hver første bestilling andre gjør med din link, får du 10$ som du kan bruke på dine bestillinger.
Ganske genialt :)


2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Liker faktisk Vitacost mer og mer. De har et enormt utvalg, mye er billigere enn iHerb, og det at de ikke legger på mye på shippingvekten er en stor fordel :)

      Slett

Jeg blir glad for alle kommentarer, både ris og ros :)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.