tag:blogger.com,1999:blog-2125607827662423719.post2247413039484855674..comments2023-07-28T14:51:49.951+02:00Comments on Glutenfritt - Naturligvis: Hamburgerbrød eller pitabrødFragolahttp://www.blogger.com/profile/03617526990007884946noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2125607827662423719.post-78563411233860134572012-02-10T09:29:09.592+01:002012-02-10T09:29:09.592+01:00KariLS: Takk, det var hyggelig å høre/lese :-)KariLS: Takk, det var hyggelig å høre/lese :-)Fragolahttps://www.blogger.com/profile/03617526990007884946noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2125607827662423719.post-20811315665121854142012-02-09T21:24:00.647+01:002012-02-09T21:24:00.647+01:00Fantastisk gode pitabrød!!! Hadde ikke bokhvete, m...Fantastisk gode pitabrød!!! Hadde ikke bokhvete, men brukte maismel i stedet, og de ble perfekte som polarbrød :)KariLSnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2125607827662423719.post-47890283984843668892011-10-25T09:06:58.912+02:002011-10-25T09:06:58.912+02:00Jeg bruker stort sett Schärs B-mix. Jeg syns den e...Jeg bruker stort sett Schärs B-mix. Jeg syns den er best å bake med. Den hever seg godt og smuler mindre enn andre typer glutenfrie melmikser. Schärs melmikser får du tak i på Mega, Smart Club og andre butikker med greit utvalg av allergimat. :-)Fragolahttps://www.blogger.com/profile/03617526990007884946noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2125607827662423719.post-25328938158104266042011-10-24T21:33:27.673+02:002011-10-24T21:33:27.673+02:00Såg veldig gode ut:) Hvilke fin melblanding bruker...Såg veldig gode ut:) Hvilke fin melblanding bruker du?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2125607827662423719.post-30016771274692007712011-05-07T09:46:23.520+02:002011-05-07T09:46:23.520+02:00De er VELDIG gode, vi bruker de til "rundstyk...De er VELDIG gode, vi bruker de til "rundstykker" også. Kom på nå at jeg glemte å bake brød igår, så da blir det frokostbrød idag, for jeg har en pose i fryseren. De tiner fort i romstemperatur og får seg en liten lunk i brødristeren. Smaker nybakt :-)Fragolahttps://www.blogger.com/profile/03617526990007884946noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2125607827662423719.post-85577542863236085112011-05-06T11:56:16.357+02:002011-05-06T11:56:16.357+02:00NAM!NAM!Monicahttp://forandringensvei.blogg.nonoreply@blogger.com