Vitacost-favoritter

Vitacost er den litt ukjente broren til iHerb, men ikke nor dårligere av den grunn.
De har et enormt utvalg av glutenfritt, melkefritt, sukkerfritt, kosttilskudd, naturlige rengjøringsmidler, hudpleieprodukter og mye annet. Ofte har de supertilbud på gode produkter. 
For å bestille første gang, er det litt annerledes enn på iherb, men alle nye kunder får 10$ i rabatt på første pakke dersom man bestiller for over 30$. 
Klikk deg inn på denne linken.
Klikk så på den grønne knappen det står Unlock Offer på. På neste side skriver du inn navn og mailadresse. Kryss av for å akseptere retningslinjene.
På neste side skal du fylle inn passord og så er du igang.
Du vil få en mail med en kode tilsendt, og det er denne koden du skal legge inn på bestillingen din når du kommer til kassen.

Når du har lagt varer for over 30$ i handlevognen (første gang, ellers kan du bestille for så lite eller mye du vil, husk bare at verdi på pakken MED frakt IKKE overstiger 350 kr) (og har totalvekt på under 3,6lbs(skal forklare mer om dette lenger ned)), klikker du på Checkout. Der legger du inn adresse og koden du har fått på mail.

Deretter er det bare å legge inn betalingsinformasjon før du sender avgårde bestillingen.

Så kommer jeg til det viktige ang vekt på pakken. For å få billig frakt (7,99$ med vanlig postgang) må pakken ha totalvekt på maks 3,6 lbs.
Du syns kanskje at 7,99$ ikke er så billig, men Vitacost har en annen beregningsmåte enn iHerb når det gjelder shippingvekt. Mens iHerb beregner ut fra størrelse på produktet uavhengig av om det veier feks 70 gram for en potetgullpose som blir opp til en kilo i shippingvekt, så beregner Vitacost shippingvekt ut fra hva produktene faktisk veier. På denne måten kan du bestille ganske mye mer av produkter som chips, store bøtter med kokosolje osv. Altså lette, store pakker og større produkter som kokosolje, vaskepulver osv. 

Shippingen til Vitacost tar noen uker, i motsetning til iHerb som kan ta èn til to uker, så jeg har ikke bestilt så mye derfra.  Noe som er ganske bra er at du får en mail når pakken sendes med et trackingnr slik at du kan følge med på hvor i verden pakken befinner seg i motsetning til iHerb der du bare må vente til hentelappen kommer i postkassen. :)
Det lønner seg å bruke begge nettbutikkene ved å sammenlikne priser og vekt på produktene. 
Når en bøtte med kokosolje som dette fra iHerb koster 200 kroner i frakt på billigste måte, hvis ikke iHerb har superbillig DHL-frakt, da lønner deg seg med Vitacost.
 Du kan få ekstra gode tilbud på Deal  noen med koder må bruke i kassen.

I tillegg kan du få 10$ for hver nye kunde du skaffer til Vitacost. Du klikker inn på Refer A Friend og følger fremgangsmåten der.

Jeg kommer til å fylle på med Vitacost-favoritter her.
Spør om det er noe du lurer på. :)
Melkefrie sjokoladeknapper.

¨Denne kokosoljen er kaldpresset, extra virgin og kommer bl.a  i en beholder på 1,6 liter! Finnes i mindre utgaver også. Vitacost har en rekke produkter som er deres egne, de er opptatt av økologiske og naturlige produkter.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir glad for alle kommentarer, både ris og ros :)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.