mandag 7. mars 2011

Hjemmelaget glutenfri pasta

Mange av de glutenfrie pastatypene smaker litt spesielt. 
Kanskje dette kan være et alternativ hvis man vil være skikkelig glutenfri pastakokk?
Egg noodles


250g Schär "Farina/Mehl (melblanding med maismel, maisstivelse, guargum og dextrose) dette kan man kanskje blande selv, for jeg har ikke sett denne melblandingen her hverken i Norge eller Sverige.
3 egg
3 ss oliven olje 
3 ss vann


Sikt melet i en haug på arbeidsflaten (anbefaler bakematte) Lag en fordypning i melet til eggene, oljen og vannet. Bland det våte og jobb gradvis sammen melet. Elt deigen til den er kompakt og smidig. Del deigen i små porsjoner og form dem til ønsket form eller kjør deigen gjennom pastamaskin.
Tilsett litt olje i og salt i kokevannet. Kok i ca 5 minutter. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir glad for alle kommentarer, både ris og ros :)