Mange av de glutenfrie pastatypene smaker litt spesielt.
Kanskje dette kan være et alternativ hvis man vil være skikkelig glutenfri pastakokk?
250g Schär "Farina/Mehl (melblanding med maismel, maisstivelse, guargum og dextrose) dette kan man kanskje blande selv, for jeg har ikke sett denne melblandingen her hverken i Norge eller Sverige.
3 egg
3 ss oliven olje
3 ss vann
Sikt melet i en haug på arbeidsflaten (anbefaler bakematte) Lag en fordypning i melet til eggene, oljen og vannet. Bland det våte og jobb gradvis sammen melet. Elt deigen til den er kompakt og smidig. Del deigen i små porsjoner og form dem til ønsket form eller kjør deigen gjennom pastamaskin.
Tilsett litt olje i og salt i kokevannet. Kok i ca 5 minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Jeg blir glad for alle kommentarer, både ris og ros :)
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.