mandag 9. desember 2013

Julegavetips fra iHerb!

Nå som det er så billig DHL-frakt OG du får 10-12% på kjøpet ditt hos iHerb hvis du handler for over 100$ iløpet av desember

(du vil få refundert 10 % som rewards hvis du handler for fra 100-199$, handler du for 200$++ får du 12% refundert i januar. Du finner rewardsene dine på venstre side når du har logget inn. Når du bestiller fra januar, vil rewardsen legges inn som rabatt på kjøpet )

passer det fint å handle inn noen julegaver. Hvis du som jeg syns det er vanskelig å finne passende julegaver, har jeg laget noen handletips til venninner, tanter, onkler, fettere, kusiner, besteforeldre, mødre, venner ++++
Jeg har linket til handlevogner fylt med diverse kategorier. Pass på å holde deg under 200 krs grensa (ca 32$) så blir ikke julegavene enda billigere. Alle bildene linker til "handlevogner" jeg har opprettet. Jeg kan maks legge til 10 varer per handlevogn for å vise fram. Vareverdien på alle vognene er over 200 kr, så du må slette det du ikke vil ha og evt legge til varer fra de andre vognene. For å slette en vare fra handlevognen, klikker du på "remove item"
Har du ikke handlet på iHerb før, får du 5$ i rabatt på første kjøp ved å bruke kode ZID422.
Les på Iherb-favoritter på siden min for å få tips om hvordan du bestiller og bruker koden.
Klikk på bildene for å komme til handlevognen.

Her er en liten vogn fylt med sminkekoster fra EcoTools. De er laget av økologiske og resirkulerbare materialer. Du får dette merket på apotekene i Norge, men til en heeeeelt annen pris. Klikk på linken for å komme til handlevognen.
 

Neste vogn ut er en vogn med saltlamper og økologiske lys. Saltlampene skal rense/nøytralisere omgivelsene våre for skadelige ioner fra stråling fra tv, pc, mobiler osv. Uansett er de fine å se på når jeg har tent telys inni. Disse må bestilles med DHL-frakten, for de er for tunge å bestille med 4$-frakt. Jeg får med 3 av de små pluss en ting til i en pakke med vareverdi under 200. Da blir det litt ekstra DHL-frakt, tror det ble 1 $ mer, siden pakken ble så tung. I Norge koster disse lampene over 100 kroner for de minste, så dette er billig. Lysene er laget av palmeolje fra plantasjer i Sør Amerika som er fairtrade og bærekraftige. Soyalysene finnes i en rekke varianter for energi, meditasjon osv osv.


Neste handlevogn inneholder babyprodukter, bl.a en stor pakke med diverse økologiske våtservietter av bambus, uten skadelige stoffer, litt såpe for bedre søvn og noe å bite på for små tannebisser.
En annen nyfødtpakke som også er økologisk og uten skadelige stoffer med våtservietter, såpe, fuktighetskrem og boblebad.
En gavepakke med såpe, fuktighetskrem og lindrende bleiekrem, alt naturlig og basert på plante- og blomsterekstrakter. Helt uten skadelige stoffer. (denne gavepakken koster nesten 200 kr, så hvis du bestiller denne, kan du ta 4$ frakt og håpe at den rekker fram før jul)
Skal du bare ha en liten pakke, finnes også en mindre gavepakke for babyer.
Jeg fant også diverse serveringsboller og bestikk for små.


Så litt egenpleie. Mange fine gavepakker her, både til kvinner og menn, bestemødre og til prinsesser. Det er så mye fint.


Her er en vogn med diverse gode såper i fast form:

Og i flytende form:


Hårpleie. Mange gode produkter her.


Noe for godtegrisen? Men som er litt sunnere enn det du får kjøpt i dagligvare :-)


Sjokolade er godt! Her er det både økologiske, sunne og dyrevennlige sjokolader


Noe for den som alltid er sulten på noe godt og litt sunt. iHerb har mange forskjellige barer som er mindre usunne enn å hive i seg en snickers eller melkesjokolade.


Noe for kaffe og tedrikkeren


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir glad for alle kommentarer, både ris og ros :)