lørdag 5. mars 2011
Havreflarn
Dagens baking for datteren i huset er havreflarn.
Enda godt vinterferien er ferdig imorgen, hvis ikke tror jeg vi hadde rullet hele veien hjem uten å bruke bil. Her måtte hun bruke rårørsukker, for nå er det tomt for agavesirup, kokossukker og sukrin
75 g smør eller melkefri margarin
2 1/2 dl glutenfri havregryn
1 1/2 dl rårørsukker, sukrin eller kokossukker
1 ss glutenfritt mel
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker eller vaniljepulver
1 egg
Smelt smøret og hell det over havregrynene. Bland i sukker, lett sammenvispet egg, mel, bakepulver og vanilje.
Legg med en skje i små topper på bakepapirkledt plate 6 stk pr plate. Det må være god avstand mellom dem, for de flyter ut under steking.
Stekes ved 225 grader i 6 minutter.
Etiketter:
Baking,
Glutenfritt,
kjeks,
Matoppskrifter,
melkefritt,
sukkerfritt
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
hvor mange kjeks blir det sånn ca?
SvarSlettÅh, nå spør du vanskelig, for det er en stund siden disse ble bakt.
SvarSlettLurer på om det ble et par brett ihvertfall. :-)
Hos meg ble det 6 gigakaker :)
SvarSlettTakk for oppskrift, men ikke så gode med kun sukrin.
De får den bitre ettersmaken av SÅ mye sukrin, desverre..
Ja, sukrin kan lett gi litt kald, bitter smak. Du kan prøve å blande med 1/4 kokossukker. Det syns jeg hjelper. :-)
Slett