søndag 17. april 2011

Glutenfri Pitapizza

Noen dager (javel, ganske mange dager ;-)) er det slik at jeg glemmer å tenke på hva vi skal ha til middag før det er middagstider. Idag var det ingen unntak. Klokka ble over 4 før jeg kom på: Oj! Middagstid! Hva i all verden skal jeg finne på?
Vi hadde en vanlig ferdigpizza i fryseren som mannen og datteren i huset gjerne nok ville har, men hva med oss andre som er like lettvint som en frossenpizza?
Jo! Jeg hadde jo lagd glutenfrie pitabrød samtidig som jeg lagde hamburgerbrød igår. Da blir det rask, lettvint pizza på oss også. Eldstemann var hos bestemor og bestefar, så minsten og jeg fikk våre pitapizzaer som smakte fortreffelig:


Tok de ut av fryseren og fylte de med tomatpuré, Leiv Vidarpølser, tacofyll fra fredag og mais. Toppet det med en veldig god hvit geitost jeg hadde kjøpt på Smart Club. (Den heter Tomme de Chevre, en mild og god ost)
Kan du ikke bruke ost med geitemelk, går det an å strø potetmospulver eller knust potetgull over. Eller cashewnøttost går også an. Mange muligheter.
Godt ble det ihvertfall.
Disse kan nok tilogmed være en god nistepakkemat. :-)

Etter middagen gikk vi en tur langs stranden, minstemann ble ellevill av alle blåveisene. Han ville gjerne plukke alle sammen. :-D

Blåveis er ikke bare blå, idag fant vi også hvite og rosa 

2 kommentarer:

Jeg blir glad for alle kommentarer, både ris og ros :)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.