Jeg brukte kapsler med melkesyrebakterier jeg hadde kjøpt på iHerb, selvfølgelig.
Her er oppskriften:
2 bokser kokosmelk
2 kapsler probiotika
Hell innholdet av kokosmelken i en bolle.
Hell innholdet av 2 kapsler probiotika i bollen og bland dette sammen. Dekk til med aluminiumsfolie og sett bollen i ovnen på svakest varme. Jeg har en ovn som har så lav temperatur som 35 grader. (heve gjærdeig-funskjon)
Der fikk blandingen godgjøre seg i ett døgn.
Så ble bollen satt i kjøleskapet til jeg tok den frem idag for å smake. Den var deilig syrlig og smakte ikke mye kokosmelk.
Spar på 1 dl av yoghurten hvis du vil lage mer når det begynner å nærme seg tomt.
Bruk samme fremgangsmåte, men dropp kapslene med probiotika/melkesyrebakterier. Den lille slumpen med yoghurt er nok til å starte en ny kultur.
Naturell kokosyoghurt |
Yummy!
Takk for oppskriften. Skal prøves:-)
SvarSlettLykke til :-)
SvarSlettHei :)
SvarSlettHvor lang holdbarhet har yoghurten i kjøleskapet?