lørdag 4. juni 2011
Crispo-sjokolade uten melk, gluten og sukker
Idag har jeg laget Hjertemats karameller. Mmmmmmmm!
Jeg hadde smeltet altfor mye kakaosmør, så jeg måtte bruke opp resten av det til å lage sjokolade.
Spirte og tørkede bokhvetekorn kunne brukes her for å lage "Crispo"-tekstur.
Jeg slumpet sammen sjokoladeingrediensene, så noen nøyaktig oppskrift finnes ikke. Dette er ca-mål:
6-10 ss Kakaosmør smeltet i vannbad.
4-5 ss Mandelsmør lag selv eller kjøp.
1 ss Raw kakao
1 dl Buckwheaties
1 ss Lucuma
1 ss Mesquite
Litt kvernet Himalayasalt
Noen dråper Stevia English toffee. Smak til selv. For mye kan gi en bitter smak.
4-6 ss Agavesirup ( kan erstattes med yaconsirup, det gir mindre blodsukkerstigning)
Rør sammen ingrediensene og hell over i silikonformer eller små konfektformer.
Etiketter:
Glutenfritt,
godteri,
kos,
Matoppskrifter,
melkefritt,
sjokolade,
snacks,
sukkerfritt
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Jeg blir glad for alle kommentarer, både ris og ros :)
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.