mandag 13. juni 2011

Is til frokost?

Ja, hvorfor ikke?
Igår laget jeg for mye Sjokosmoothie, og satte restene i fryseren. Før jeg la det i fryseren tilsatte jeg Buckwheaties og "Chia Goodness"sjokolade-frokostblanding som jeg hadde kjøpt på iHerb.
Da ble frokosten idag veldig lettvint, bare å ta ut av fryseren, sette seg på terrassen og nyte utsikten mot sjøen. (har tilbrakt pinsen på hytta)
Bilde har jeg ikke tatt, men det ble jo sjokoladeis med ekstra sunne saker oppi.
Men sjokosmoothie har jeg bilde av:

 I smoothien jeg lagde igår hadde jeg i bananer, hampprotein, lecithin, rismelk, raw kakao,chiafrø, supergreens fra Pure Planet, kokosolje, mesquite, yaconpulver og lucuma. Du MÅ ikke ha i så mye rart som jeg har puttet oppi, men jeg tilfører mer og mer supermat i kostholdet mitt om dagen. Jeg har tro på at det jeg putter i meg  kan hjelpe kroppen min til en bedre hverdag.

2 kommentarer:

  1. så fint:) spørsmål: kunne du ta smoothien rett ut av frysaren og ete den? var den ikkje steinhard? når eg har fryst ned smoothie for å bruke seinare, har eg måtta la den tine leeeenge eller mose den på nytt for den var like hard som gråstein;P har du eit råd mot det?

    SvarSlett
  2. Eh, den var rimelig hard ganske lenge, ja. Det lønner seg nok å ta den ut en god stund før den skal spises. Vi "spikket" isen. Den varte leeeeenge på denne måten :-)

    SvarSlett

Jeg blir glad for alle kommentarer, både ris og ros :)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.