fredag 22. juli 2011

Vannmelonsorbé eller sorbet

Jeg fant disse oppskriftene på Gluten Free Easily. Og disse frister meg. Tror det blir noen slike iløpet av sommeren hvis været blir godt. Ser dårlig ut foreløpig, men det er lov å håpe. :-)

Bildet er lånt fra Gluten free easily.
Vannmelonsorbet, glutenfri, melkefri og raffinert sukkerfri:

2 kopper (ca 5 dl) moden vannmelon, helst frossen og lett oppdelt.
3/4 kopp kokosmelk. (ca 3 dl?)
1/4 kopp (1,15 dl) honning, agavenektar eller yaconsirup.

Blend alle ingrediensene til alt er purert. 
For ismaskin: Sett på maskinen og hell over massen mens maskinen går. Etter ca 20 minutter er den ferdig. Serveres i skåler. Yummy!
For fryser: Hell massen opp i en lufttett boks og sett i fryseren.
Rør om hver halve time til ønsket konistens.

Vannmelonsorbet-milkshake:
Hvis det blir noe igjen kan man lage milkshake av restene ved å tilsette følgende ingredienser:
1 1/2 kopp (ca 3 dl) sorbet 
1 moden banan
1 kopp (2 1/2 dl )mandelmelk eller annen melk.

Blend til milkshake, hell over i glass og nyyyyt!

Original recipe from Shirley Braden
Related Posts with Thumbnails
Find more recipes like this at http://www.glutenfreeeasily.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir glad for alle kommentarer, både ris og ros :)