Nok en oppskrift fra Soma
Ingredienser
- 1 ss fiberhusk
- 1 dl vann
- 1,5 dl knuste linfrø
- 2 dl solsikkekjerner
- 1 ss gresskarkjernefrø
- 2,5 dl kokosmasse
- 200 g malte mandler
- 4 egg
- 4 ss Cocosa
- 1 ss kardemomme
- 1 ts kanel
- 1 ss Urbase Extra
- Litt havsalt
Slik gjør du
Varm opp ovnen til 160 grader. Bland fiberhusk med vann og la svelle i 5 minutter. Bland først i linfrø, solsikkekjerner, kokos og mandler og rør rundt. Siden blandes resten av ingrediensene. Kna deigen lett og form til et rundt brød (ca. 4 cm) på en stekeplate. La steke i ca. 60 minutter nederst i ovnen. P.S: Det er gresskarfrøene som er det grønne du ser på bildet. Kan også sløyfes.
...trodde jeg hadde fått til å legge kommentar inn her - men tro jeg glemte å legge inn koden til slutt :D
SvarSlettDet jeg skrev var at denne må jeg prøve i påvente av kokosmel (som skal i en annen oppskrift jeg skal teste). Og genialt med gresskarfrø i - det er så godt!
Det er kokosmasse i oppskriften, men kokosmel er sikkert godt i det også. :-)
SvarSlettJeg lagde nettopp brødet og det ble FANTASTISK!! tusen takk :) har lett såå lenge etter en oppskrift på et sunt glutenfritt brød. nam! Herlig blogg du har btw, tusen takk for at du deler!
SvarSlett