Noe som det googles mye etter er lavkarbo og glutenfritt. Og som regel er jo glutenfrie brød rimelig høykarbo.
På Soma sine sider er det mange gode oppskrifter.
Denne har jeg gjort om til gluten- og melkefri:
Ingredienser
- 4 egg piskes lett
- 1/3 boks naturell soyayoghurt eller 1,5 dl av den melken som tåles
- 1 ½ ss bakepulver
- 45g sesamfrø
- 60g fibrex eller sukkerroefiber
- 50 g solsikkefrø
- 4 ss linfrø
- 3 ss Cocosa
Slik gjør du
Bland alle ingrediensene i en bolle. Hell deigen i en papirkledd brødform, og stek midt i ovnen på 180 grader i 50 minutter.
Gresskarkjerner er også godt å bruke. Kanskje chiafrø hadde vært noe å bruke her?
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Jeg blir glad for alle kommentarer, både ris og ros :)
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.