onsdag 16. mars 2011

iHerb igjen :-)

I og  med at iHerb har tilbud på DHL-frakt bestilte jeg en ekstra tung pakke på mandag. Idag kom den med budet før klokken 12! Wow! Det var raskt.
I pakken var det sjokoladebrownies-barer som er SÅ gode, hirsemel, chiafrø (les om fordelene med chiafrø her) Jumbo-flaske med agavesirup og 2 krukker med kokosolje.
 Det hele kom på 280 norske kroner med frakt, og det er ikke ille. Jeg digger iHerb! (har jeg sagt det før?)
Jumboflasken med agavesirup 1,25 kg!

4 kommentarer:

 1. Nå ligger det en pakke fra iherb og venter på meg på posten.... gleeeder meg! :) Den inneholder bla mitt første grønne pulver..... blir spennende å teste det ut!

  SvarSlett
 2. Hva slags grønt pulver er det? Sånn med hvetegress og mange andre grønne ting?
  Jeg har i tyggetablettform fra Animal Parade. de er så gode at jeg må nesten gjemme dem. Sikkert ikke SÅ sunne som pulver, men det får jeg ikke mine barn til å innta selv om jeg kamuflerer det.

  SvarSlett
 3. Jeg har bestilt et par ganger fra iHerb, fristet av den lave prisen, men for å komme under 200 kroners-grensen + få lav frakt (4 $) ender det som regel på kun 3-4 produkter. Og da blir jeg litt i tvil.. sånn mlijømessig.. burde en latt være å bestille slike små pakker? Ønsker jo å være miljøvennlig i tillegg til å ta vare på egen helse. Skulle så gjerne ønske at norske helsekostbutikker kjørte lavere pris, for da kunne vi jo heller kjøpt i butikken her hjemme..

  SvarSlett
  Svar
  1. Skjønner hva du mener. Får håpe den nye regjeringen øker tollgrensen på import av varer, slik at vi kan bestille større kvanta med varer. Å håpe på at butikkene her hjemme blir billigere er nok som å tro på julenissen, dessverre. :-)

   Slett

Jeg blir glad for alle kommentarer, både ris og ros :)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.