Vel, brownies og brownies, fru Blom. Men fyldige konfektaktige, med god sjokoladesmak-godbiter ble det! |
I og med at jeg fikk pakke med kokosmel idag fra iHerb, har jeg lyst til å prøve det så fort jeg kan. Formen er skral idag, så det blir forhåpentligvis imorgen. Jeg fant denne oppskriften på forbodyandmind.no I oppskriften er det honning. Jeg vil bruke agaveseirup istedenfor.
Denne kaken skal ikke stekes. En skikkelig påsketurkake, altså. Det gjenstår å se hvordan den smaker, men jeg tror den blir god.
Mulig dette bildet fra nettsiden lyver, for mine ble ikke sånn. |
De ble litt konfektaktige, fyldig og med god sjokoladesmak. Neste gang vil jeg smelte sjokolade og ha i istedenfor kakao, men da blir de ikke helt sukkerfrie. |
4 ss Kakao pulver
6 ss Honning
Bland smeltet kokosolje og smeltet honning med kakaopulver og kokosmel. Røren kan helles i muffins former og kjøles deretter i fryser eller kjøleskap (kokosolje blir fast ved temperaturer lavere enn 25 grader).
Honning er ikke skadelig for tennene slik som raffinert sukker
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Jeg blir glad for alle kommentarer, både ris og ros :)
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.