tirsdag 1. mars 2011
Svensk kladdkaka. Lavkarbo sjokoladekake uten melk, gluten og sukker
Nok en kreasjon fra datteren i huset.
Oppskrift fra kokeboken "Bakeglede uten sukker" av Annika Rogneby
200 g smør eller melkefri margarin
6 egg
2 1/2 dl sukrin
1 ss fiberhusk
6 ss kakao
1 ts vanilje-essens
Sett ovnen på 200 grader. Smør en 26 cm diameter form.
Smelt smøret på lav varme. Visp egg og sukrin til luftig og tilsett smøret.
Bland de tørre ingrediensene og rør det inn i eggedosisen.
Hell over i kakeformen og stek 10-20 minutter.
Oppbevar kaken kaldt og server den kjølig.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Jeg blir glad for alle kommentarer, både ris og ros :)
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.