tirsdag 5. april 2011

Kyllingsalat


Sunt, godt, lettvint og fritt for gluten, melk og sukker er denne salaten.
Den kan varieres i det uendelige med hva som måtte befinne seg i kjøleskapet.
Jeg hadde endel grønnsaker som må brukes opp, så salaten idag ble slik:

1 grillet kylling delt i salatbiter
diverse salat-typer. feks hjertesalat og rosso-salat, skylt og delt opp. (kom på en smart kjøkkenting til i posten Stæsj: Salatslynge. Kjekk og uunværlig for salat som har begynt å bli litt slapp i fisken)
agurk delt i biter
honningmelon delt i biter
eple delt i terninger
asparges, kokt og delt i 2
1 pakke bacon, sprøstekt på svak varme
kokte egg
1 aubergine skivet og stekt (tips: salt skivene og la dem trekke til seg det bitre 15-20 minutter. Skyll av saltet, klapp tørt mellom tørkepapir og stek i olivenolje. Yummy!)


Det var det jeg hadde i salaten idag. Det er godt å ringle over litt oliveolje og balsamicoeddik.
Neste gang skal jeg lage ekstra STOR porsjon slik at barna og mannen kan ta med seg til lunsj.

Her er det kun proteiner og grønnsaker.  Majesty bacon kjøpt i Sverige inneholder ikke sukker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir glad for alle kommentarer, både ris og ros :)