torsdag 19. mai 2011

Lavkarbo hamburger

Å servere lavkarbohamburgere på denne måten så jeg på en hamburgersjappe i Sverige.
Her dropper man rett og slett hele brødet og legger hamburgeren i 2 salatblader og pakker den inn som i en tortilla.
Hamburgerne idag ble laget av karbonadedeig av kalv. Jeg krydret litt med hamburgerkrydder når jeg grillet dem, og det var det. Ingen andre tilsetninger. Det enklest er oftest det beste. :-)
Nydelig kalveburger med Chevrette-ost (kjøpt i Sverige. Det er en hvit ost laget på geitemelk.) Tåler du ikke melkeprotein av noe slag kan du bruke soyaost, eller droppe hele osten.
Servert med baconskive, en dæsj med majones under burgeren, agurk, tomat og selvfølgelig salat til å pakke burgeren inn i.. 

2 kommentarer:

  1. Ser veldig fristende ut;)

    SvarSlett
  2. :-) Det var godt også. Kjøpe-hamburgerbrød er bare svamp, så det savnet jeg ikke. De andre i huset fikk hjemmebakt, glutenfritt hamburgerbrød, også de som ikke spiser glutenfritt. De syns det er mye bedre.

    SvarSlett

Jeg blir glad for alle kommentarer, både ris og ros :)