fredag 4. februar 2011

Enkel Lakselasagne

God lasagne

Saus: 1 soyafløtekartong
           1 fiskebuljongterning som tåles
           1-2 ss glutenfritt mel
           1 vårløk i ringer


6 forkokte lasagneplater f.eks fra Schärs
150-200 g laks i terninger

Lag sausen først. Varm opp soyafløte, ha i buljongterning og rør til den løses opp. Strø mel i kjelen mens du rører godt med visp. Jeg brukte Finax fin mix og det klumpet seg ikke, men det kan godt ristes med litt vann først og tilsettes sausen mens man visper.
Tilsett til slutt vårløk.

Legg de forkokte lasagneplatene i bunnen av en liten ildfast form eller en paiform. Strø utover laksebitene og hell 2/3 av sausen over. Legg på et lag til med lasagneplater og hell resten av sausen over.
Stekes ved 220 grader i 20-30 minutter.
Serveres med salat og glutenfritt brød til.
  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir glad for alle kommentarer, både ris og ros :)