mandag 20. juni 2011

Kremete, gresk salatdressing

På bloggen  Adventures of a gluten free mom er det mange fristende oppskrifter. Mange er nå både glutenfri og melkefri. En av dem er denne kremete greske salatdressingen:

 1 -1 1/2 dl rødvinseddik
1/2 dl olivenolje
1 ts hvitløkspulver
1 ts tørket oregano eller 1 ss frisk
1 ts tørket basilikum eller 1 ss frisk
3/4 ts løkpulver
3/4 ts himalayasalt eller havsalt
3/4 ts pepper
3/4 ts dijon sennep
5 macadamianøtter* (se tips nedenfor) Evt cashewnøtter.


Tilsett alle ingrediensene i en blender og kjør til det er kremete og fyldig.
Oppbevares i opptil en uke i en luftett boks.


*
 Du kan gjerne bruke fler macadamianøtter for en mer kremete dressing, men tilsett isåfall én og én nøtt slik at det ikke blir pudding istedenfor dressing :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir glad for alle kommentarer, både ris og ros :)